Musafirhana

Dobro došli u Musafirhanu Web stranice imama Hamze Subašića. Ovdje možete ostaviti svoje utiske, prijedloge, priloge, sugestije, misljenja, fotografije i sl. Dovoljno je da ostavite komentar u donjem polju.

6 mišljenja za “Musafirhana

 1. MasaAllah stranica vam je odlicna. 🙂
  Da vas Allah dz.s. nagradi svim ljepotama oba svijeta, i ucini vas jos uspjesnijim…

 2. Čestitam Vam na odličnom sajtu, prelijepog dizajna i korisnog sadržaja. Molim Allaha dž.š. da Vas obilato za to nagradi! Amin!

 3. Ima stvarno lijepih Web stranica, ima ih preglednih i sadrzajnih, ima poucnih stranica, ali ova Web stranica: hamzasubasic.com ima sve ove osobitosti. Ova stranica je i lijepa i pregledna i sadrzajna i poucna i ne samo da je treba citati i poslusati, vec srdacno preporuciti prijateljima i poznanicima. Cestitam ovoj stranici i zelim veliki uspjeh, dug vjiek sa svakodnevnim plodovima. Aferim.

 4. Selam alejk’ mom dragom imamu Hamzi ef., članovima njegovog i mojeg dzemata, kao i svim posjetiocima njegovog web portala!
  Obradovan sam da smo na internetu bogatiji još za jednu stranicu iz koje ćemo, insha-Allah, svi imati hajra i koristi, posebno stičući i prosirivati svoje znanje o islamu, muslimanima ali i domovini BiH i Sandžaku i Bošnjacima.
  Cijenjeni Hamza ef., želim Ti uspješan rad, odnosno bolje reći nastavak višedecenijskog uspješnog rada u promoviranju islamskih i svih drigih vrijednosti koje će muslimana činiti muslimanom, odnosno vjernika vjernikom, čovjeka čovjekom, Bošnjaka Bošnjakom….
  Bratski selam iz New Yorka!

 5. Selam za sve one koji posjecuju ovu stranicu.
  Htjedoh samo da pohvalim naravno nastanak ove stranice iz koje cemo bez sumnje moci crpiti sto vise o Islamu i Islamskim temama. Radujem se svakoj novoj informaciji koja se nadje na ovoj stranici.
  Molim Allaha da vas obilno nagradi sto ste nam priustili ovako nesto. Maksuz Selami

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*